24 november 2011, 19:27 Moldovan reality views 11102
24 november 2011, 19:27 Moldovan reality views 11102

Persoana suspectată de omorurile de la Durleşti a fost reținută

Oamenii legii au reţinut un bărbat suspectat de omorurile de la Durleşti, dar şi de alte crime. Bărbatul este originar din Durleşti şi a fost reţinut pentru 72 de ore. Informaţia a fost confirmată de către Procuratura Generală, care a declarat că se verifică implicarea mai multor persoane în acest caz.

Amintim că în identificarea criminalului au fost implicate mai multe forţe inclusiv o echipă de clarvăzători de la Moscova, participanţi la emisiunea  "Clarvăzătorii investighează crime", de la postul de televiziune TNT.

Aceştea din urmă, la finele lunii iulie a.c., au explicat o serie de detalii privind crimele de la Ialoveni şi Durleşti. Ei s-au întîlnit cu rudele victimelor, au vizitat locul crimelor, însoţiţi de reprezentanţii poliţiei. Potrivit clarvăzătorilor criminalul are următoarele semnalmente:

•    are între 35-45 de ani;
•    este născut în martie
•    complecţie solidă;
•    înălţimea 178-180 cm;
•    are pe faţă două cicatrici;
•    a lucrat anterior în organele de forţă, acum se ocupă cu maşinile, are o cicatrice în sprânceana stângă;
•    locuieşte aici în orăşel, tuşeşte des din cauza unei boli, respiră foarte greu şi fumează mult

Cei doi clarvăzători, Alexandr Litvin şi Zarradin Rzayev, au declarat că  asasinul va fi prins de poliţişti la sfîrşitul anului.

 

Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1469
Populația:
2537 locuitori

Cîrpeşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Cîrpeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Cantemir și la 128 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2537 de oameni. Satul Cîrpeşti a fost menționat documentar în anul 1469.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.