09 september 2015, 15:21 Moldovan reality views 8546
Documente desecretizate, facute publice de presedintele Timofti (Foto)
09 september 2015, 15:21 Moldovan reality views 8546

Documente desecretizate, facute publice de presedintele Timofti (Foto)

Nicolae Timofti a prezentat pe o retea de socializare copiile scanate ale unor documente desecretizate, emise in perioada 2012-2015 de catre Administratia Prezidentiala si Consiliul Suprem de Securitate.

Documentele se refera la situatia din sectorul financiar bancar si de la Aeroportul International Chisinau.

Source: protv.md

Comments

 (1)
  • #1 Mariana Reply Quote selected
    Conform documentelor desecretizate in schema fraudulosa bancara a fost impilicata si Agroindbanc ,azi am aflat ca Banca Comercială ,,Moldova-Agroindbank” a fost desemnată câştigătoare a licitaţiei publice de preluare a conturilor trezoreriale ale statului de la Banca de Economii, care este în proces de lichidare, transmite IPN . Reese ca schema frauduloasa are succes?Protestati voi nebunilor ca noi tot vom face ce ne convine?
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1009 locuitori

Ţipleteşti este un sat din cadrul comunei Alexăndreni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la 47 km de orașul Sîngerei și la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1009 oameni. Satul Țipletești a fost menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.