13 september 2015, 16:00 Moldovan reality views 9290
Calea Ferată te duce cu trenul gratis
13 september 2015, 16:00 Moldovan reality views 9290

Calea Ferată te duce cu trenul gratis

Ofertă inedită pentru moldovenii care vor să se deplaseze cu trenul. Potrivit Întreprinderii "Calea Ferată din Moldova", din 15 septembrie până în data de 22 septembrie, pasagerii pot comanda online bilete de călătorie gratuite.

De asemenea, de săptămâna viitoare, până în data de 30 septembrie, prețul biletelor comandate online va fi de doar un leu, iar plata se va efectua fără numerar.

Promoția este valabilă pentru cursele trenurilor modernizate Chişinău-Ungheni şi Chişinău–Ocniţa. Campania are scopul de a promova comenzile online, precum și călătoriile cu trenul.

Source: www.publika.md

Keywords:

tren , calea ferata , Moldova

Comments

 (1)
  • #1 Piton Reply Quote selected
    Скажите, а за последние 30 лет, насколько сократилось время передвижения поезда из Кишинёва до Унген и до Окницы? А какова средняя скорость передвижения в других частях мира?
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
769 locuitori

Agronomovca este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Agronomovca, Zăzulenii Noi și Negurenii Noi. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni şi la 95 km de Chişinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Satul Agronomovca a fost întemeiat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.