15 september 2015, 16:19 Moldovan reality views 5329
Tinerii care locuiesc în Zona de Securitate sînt îndemnaţi să aplice pentru granturi
15 september 2015, 16:19 Moldovan reality views 5329

Tinerii care locuiesc în Zona de Securitate sînt îndemnaţi să aplice pentru granturi

Tinerii care locuiesc în Zona de Securitate sunt îndemnaţi să aplice pentru granturi, în cadrul Programului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii", finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Elegibili sunt tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, în special, femeile și persoanele vulnerabile, care locuiesc în raioanele Florești, Șoldănești, Rezina, Orhei, Criuleni, Dubăsari, Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă.

Vor fi selectate 75 de persoane care vor beneficia de instruiri intensive în domeniul elaborării planurilor de afaceri. Ulterior, o comisie de evaluare va selecta cele mai bune 15 proiecte. Autorii vor primi un grant în valoare de până la 13.500 de euro, sprijin în inițierea afacerii și asistență consultativă individuală timp de 14 luni.

Cererea de participare la concursul de granturi poate fi accesată pe site-ul www.bci.md. Data limită de aplicare este 15 octombrie 2015.

Source: trm.md

Keywords:

grant , business , tineret , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1632
Populația:
1407 locuitori

Burlăneşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Burlăneşti şi Buzdugeni. Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 26 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 219 km de Chișinău. La nord de Burlăneşti se află o întindere stîncoasă cu peşteri, ce formează malul stîng al Drăghiştei. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1407 oameni. Prima atestare documentară a satului datează din 25 aprilie 1632.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.