17 january 2017, 10:31 Moldovan reality views 4829
Dodon se întîlnește astăzi cu Putin
17 january 2017, 10:31 Moldovan reality views 4829

Dodon se întîlnește astăzi cu Putin

Președintele Igor Dodon, aflat în vizită oficială la Moscova, se întâlnește astăzi, 17 ianuarie, cu omologul său rus, Vladimir Putin. Pe pagina oficială a președintelui Federației Ruse se menționează că în cadrul discuțiilor urmează să fie abordate mai multe subiecte, o atenție deosebită urmând a fi acordată reglementării transnistrene.

Ce doi președinți urmează să vorbească despre relațiile bilaterale și despre cooperarea comercial-economică și cultural-umanitară. Potrivit paginii oficiale a președintelui rus, o atenție deosebită va fi acordată actualelor probleme regionale, în primul rând reglementării transnistrene.

Șeful statului efectuează o vizită oficială la Moscova în perioada 16-18 ianuarie. Președintele are programate întrevederi și cu președintele Consiliului Federației, Valentina Matvienco și cu vice-președintele Guvernului rus, Dmitri Rogozin. La fel, Igor Dodon va avea întâlniri și cu ministrul afacerilor externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, cu președintele Colegiului Comisiei Economice Euroasiatice, Tigran Sarkisyan și patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kiril.

Source: ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
419 locuitori

Tomaiul Nou este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăţica Veche și Tomaiul Nou. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Leova și la 70 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 419 oameni. Satul Tomaiul Nou a fost menționat documentar în anul 1927.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.