03 september 2017, 11:16 Moldovan reality views 3397
Țara care îți plătește pentru interviul de angajare
03 september 2017, 11:16 Moldovan reality views 3397

Țara care îți plătește pentru interviul de angajare

Noua Zeelandă a găsit soluţia perfectă pentru a atrage străinii să vină la ei în ţară pentru interviuri de angajare, le plăteşte transportul şi cazarea.

Industria IT din oraşul Wellington căută experţi IT din toată lumea şi autorităţile sunt pregătite să le plătească vacanţele celor care se dovedesc că merită. Programul prin care acest lucru este posibil se numeşte şi este un parteneriat dintre Wellington Regional Economic Development Agency (WREDA) şi Workhere New Zealand, care le va plăti celor 100 de candidaţi zborurile, dar şi cazarea (3 nopţi).

Candidaţii vor trebui să vină la interviuri de angajare cu companiile IT din WEllington, dar şi să participe la întîlniri şi trasee turistice prin oraş, apoi companiile le vor face o ofertă de angajare celor mai buni candidaţi.

Cei care doresc să aplice trebuie să o facă până 20 martie, iar călătoria şi interviurile vor avea loc în perioada 8-11 mai.

Source: diez.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1475
Populația:
6174 locuitori

Mereni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Petrovca și Mereni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Anenii Noi și la 20 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 6174 de oameni. Satul Mereni a fost menționat documentar în anul 1475.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.