04 november 2017, 10:45 Moldovan reality views 3350
De Paști, sute de polițiști vor asigura ordinea publică
04 november 2017, 10:45 Moldovan reality views 3350

De Paști, sute de polițiști vor asigura ordinea publică

Sute de polițiști vor fi mobilizați pentru a asigura ordinea publică de sărbătorile pascale.

Echpajele de poliție se vor afla, în special, în preajma bisericilor din Chișinău, transmite IPN. Șeful adjunct al Direcției municipale de poliție, Silviu Mușuc, a declarat că oamenii legii vor asigura ordinea publică în preajma celor 120 de biserici din municipiu, începînd de sîmbătă, ora 20.00, cînd urmează a fi împărțit focul haric. Angajații Poliției Capitalei se vor afla în preajma locașilor sfinte pînă a doua zi dimineața.

Potrivit lui Silviu Mușuc, pentru asigurarea ordinii publice de sărbătorile de Paști va fi dislocat un număr suficient de polițiști.

Source: actualitati.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2248 locuitori

Burlăceni este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Greceni și Burlăceni. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Cahul și la 187 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2248 de oameni. Satul Burlăceni a fost menționat documentar în anul 1806.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.