23 may 2017, 15:10 Moldovan reality views 27583
Amenzi de peste un milion de lei pentru vînzătorii de țigări
23 may 2017, 15:10 Moldovan reality views 27583

Amenzi de peste un milion de lei pentru vînzătorii de țigări

Amenzi de peste un milion de lei au fost aplicate de inspectorii fiscali ca urmare a verificărilor efectuate timp de o lună la agențiii economici care comercializează țigări cu amănuntul.

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Fiscal de Stat, au fost vizitați 254 de agenți economici. Amenzile au fost aplicate pentru încălcarea prețului minim de vânzare cu amănuntul a țigărilor, pentru neutilizarea mașinii de casă și control la efectuarea decontărilor bănești în numerar și pentru neprezentarea la prima cerere a documentelor de evidență.

În urma verificărilor efectuate, Serviciul Fiscal de Stat a aplicat sancțiuni fiscale în sumă de 1 010 879 lei. Totodată, în baza Codului Contravențional au fost întocmite 118 procese-verbale și aolicate amnzi de peste 133 de mii de lei.

Source: ipn.md

Keywords:

amenda , Ţigări , bani

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
269 locuitori

Samurza este un sat din cadrul comunei Cealîc, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 269 de oameni. Satul Samurza a fost menționat documentar în anul 1810.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.