23 may 2017, 17:05 Moldovan reality views 5389
Ministerul Educaţiei a anunțat data admiterii la facultăți
23 may 2017, 17:05 Moldovan reality views 5389

Ministerul Educaţiei a anunțat data admiterii la facultăți

Admiterea la universităţi pentru anul de studii 2017-2018 va începe pe data de 24 iulie. Data a fost stabilită de Ministerul Educaţiei. Responsabili de la ME au precizat că absolvenţii vor putea depune dosarele concomitent la mai multe instituţii de învăţământ, ca și în anii precedenți.

Înscrierea la concurs în acest an se poate face și în absența candidatului, în numele acestora o va putea face o altă persoană, în baza unei procuri. 15 la sută din totalul locurilor cu finanţare de la buget le vor fi oferite tinerilor din familiile social vulnerabile, dar, în primul rînd, orfanilor și invalizilor.

Facilităţi le vor fi acordate şi tinerilor care vor dori să devină pedagogi și care vor alege să continue dinastia, ei fiind înmatriculaţi fără concurs, pe locuri cu finanţare de la buget.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
85 locuitori

Zaporojeț este un sat din cadrul comunei Mocra din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîbnița și la 104 km de Chișinău. Populaţia satului Zaporojeț alcătuia 85 de oameni în anul 2004. Satul Zaporojeț a fost înființat în anul 1928.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.