17 august 2017, 17:10 Moldovan reality views 4278
SMURD va oferi lecții de prim ajutor
17 august 2017, 17:10 Moldovan reality views 4278

SMURD va oferi lecții de prim ajutor

Serviciul Mobil Urgent de Reanimare și Descarcerare din Republica Moldova va oferi lecții de prim ajutor calificat oamenilor care aleg să se odihnească pe plajele bazinelor acvatice din țară.

Scopul acestor instruiri este de a le oferi persoanelor cunoștințe de acordare a ajutorului în caz de înc sau accidente pe apă. Oamenii pot învăța principalele manevre de resuscitare până la intervenția echipei medicale de urgență.

Instruirile vor avea loc în prejma zilelor de odihnă pe plajele lacurilor și iazurilor din Republica Moldova. Prima lecție se va desfășura pe plaja lacului „La Izvor" din mun. Chișinău, mîine 18 august cu începere de la ora 11.00

Source: dse.md

Keywords:

lecție , ajutor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
959 locuitori

Redi-Cereşnovăţ este un sat şi comună din raionul Soroca. Redi-Cereşnovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 18 km de orașul Soroca și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 959 de oameni. Satul Redi-Cereşnovăţ a fost menționat documentar în anul 1610.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.