02 october 2018, 15:15 Moldovan reality views 20245
Majoritatea moldovenilor condamnă așa zisa declarație de unire cu România (Video)
02 october 2018, 15:15 Moldovan reality views 20245

Majoritatea moldovenilor condamnă așa zisa declarație de unire cu România (Video)

Tot mai mulţi moldoveni condamnă semnarea declaraţiilor simbolice de unire cu România, spunînd că primăriile trebuie să se ocupe de rezolvarea adevăratelor probleme şi nicidecum să facă jocul politic al unor partide.

Persoanele intervievate de Noi.md spun că îşi doresc să trăiască frumos şi bine, doar că la ei acasă – în Moldova, fără implicarea altor state. Alţii spun că relaţiile de prietenie cu România trebuie păstrate, însă subiectul unirii ar putea să ne facă mai mult rău decît bine.

Amintim că pe lîngă localităţile care au semnat declaraţii simbolice de unire cu România, altele peste 50 au adoptat Declarația de condamnare a acțiunilor de propagandă unionistă care vin să submineze independența, suveranitatea și integritatea teritorială a țării.

Source: noi.md

Keywords:

declaraţie , unire , cetățean

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
201 locuitori

Mihailovca Nouă este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 201 oameni. Satul Mihailovca Nouă a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.