24 february 2019, 13:40 Moldovan reality views 14993
Pentru ce a votat Irina Vlah la alegeri
24 february 2019, 13:40 Moldovan reality views 14993

Pentru ce a votat Irina Vlah la alegeri

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a votat în alegerile parlamentare „pentru stabilitate politică" și „dezvoltare economică intensivă" a Republicii Moldova.

Liderul Autonomiei a declarat acest lucru în comentariul său pentru presă, după votarea la una dintre secțiile de votare din Comrat, notează Noi.md.

Bașcanul a venit la vot împreună cu fiica sa, Anna Vlah. Liderul Autonomiei şi-a așteptat rîndul, deoarece chiar de dimineață secția de votare era plină de oameni.

După ce Başcanul a votat, a comunicat şi cu presa. Irina Vlah a cerut locuitorilor din Găgăuzia să fie activi și să-și îndeplinească datoria civică.

„Vreau foarte mult ca în Republica Moldova să domine pacea. Să fie organizată verticala puterii. Aceste alegeri ar trebui să arate unitatea poporului moldovenesc. Așteptăm cu toţii perspective de dezvoltare. Ne dorim ca Moldova să revină la stabilitate politică, să înceapă evoluţia economică intensivă a ţării", a spus Irina Vlah.

Source: noi.md

Keywords:

Irina Vlah , Găgăuzia , alegeri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
2652 locuitori

Hîrjău (Erjovo) este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. În componența comunei intră satele Sărăței, Hîrjău și Mihailovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 103 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 2652 de oameni. Satul Hîrjău a fost menționat documentar în anul 1765.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.