18 march 2019, 16:25 Moldovan reality views 13727
PCRM a devenit victima unui complot internațional?
18 march 2019, 16:25 Moldovan reality views 13727

PCRM a devenit victima unui complot internațional?

Liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, s-a referit la rezultatul înregistrat de formaţiunea sa în cadrul alegerilor parlamentare.

Politicianul a fost întrebat dacă s-a așteptat că PCRM nu va trece pragul electoral.

„Consider că PCRM a devenit victima unui complot internaţional cu participarea celor care au capturat Republica Moldova. Începînd cu tentativa de lovitură de stat din 7 aprilie 2009 şi pînă astăzi, forţe influente de peste hotare, din Vest, dar şi din Est, şi-au propus drept scop lichidarea partidului şi eliminarea lui din structurile decizionale. Pentru aceste structuri anticomuniste şi liberale, aceasta e o chestiune de principiu. Au tot făcut tentative timp de 10 ani şi în sfîrşit acest lucru le-a reuşit", a declarat el într-un interviu pentru tribuna.md.

Source: tribuna.md

Keywords:

Vladimir Voronin , PCRM

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
104 locuitori

Vesioloe este un sat din cadrul comunei Șipca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Vesioloe alcătuia 104 oameni în anul 2000. Satul Vesioloe a fost menționat documentar în anul 1886.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.