05 february 2019, 10:10 Moldovan reality views 10756
Ultima zi de depunere a declarației pe venit
05 february 2019, 10:10 Moldovan reality views 10756

Ultima zi de depunere a declarației pe venit

Persoane fizice care nu desfășoară activitate de întreprinzător sînt obligate să depună declarația pe venit la Serviciul Fiscal de Stat pînă astăzi.

Astăzi declarațiile de venit pot fi depuse între ora 8:00 și 19:00.

Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit poate fi depusă de către contribuabili prin următoarele metode:

- în format electronic, prin intermediul serviciului „Declarație electronică" pe cu www.servicii.fisc.md, aplicarea semnăturii mobile.

- pe suport de hîrtie la direcțiile deservire fiscală. Persoanele fizice pot depune Declarația la oricare subdiviziune a Serviciului Fiscal de Stat, indiferent de locul de domiciliu sau reședința acestora, această posibilitate poate fi realizată doar la prezentarea declaratiei în termenul stabilit.

Reamintim că orice persoană care dorește să redirecționeze 2% trebuie să depună declarația cu privire la impozitul pe venit, chiar dacă este angajată într-un singur loc de muncă și nu are obligația, potrivit Codului fiscal, de a depune declarația cu privire la impozitul pe venit.

Source: agora.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
32 locuitori

Batîc este un sat din cadrul comunei Geamăna, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 33 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 32 de oameni. Satul Batîc a fost menționat documentar în anul 1893.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.