06 june 2019, 17:25 Moldovan reality views 16511
Ostalep: Cînd vom avea rezultate reale în urma acordului de asociere cu UE?
06 june 2019, 17:25 Moldovan reality views 16511

Ostalep: Cînd vom avea rezultate reale în urma acordului de asociere cu UE?

Moldova încă nu a simțit rezultatele reale ale Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

O astfel de opinie a fost exprimată de directorul Institutului pentru Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, fostul ministru adjunct de externe, Valeriu Ostalep, pe pagina sa de pe orețea socială, transmite Noi.md.

"Întrebarea, desigur, nu este la temă și puțini oameni sînt interesați, dar totuși. Vînd vom simți în cele din urmă rezultatele reale ale Acordului de asociere cu UE? În economie, politică, ecologie? Ce și cui a adus acest document la nivel de stat? Care este sensul său? Și de ce tac toți propagandiștii care au strigat că acesta nu trebuie să citit, studiat, important este să fie semnat? ", a scris el pe pagina sa de pe o rețea socială.

Valeriu Ostalep a specificat că această postare nu are nimic de-a face cu politica de astăzi, ci cu realitatea prioritară.

"Și trebuie să-i întrebăm pe producătorii moldoveni (nu pe 2-3 selectați), dar pe majuritatea: cum li se pare "accesul" pe piața europeană, le place?", a scris el.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
879 locuitori

Albina este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereni, Albina și Fetiţa. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 879 de oameni. Satul Albina a fost menționat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.