06 july 2019, 17:50 Moldovan reality views 2218
Protest amplu la Parlament: sute de persoane scandează, iar mascații stau cu ochii ei (Live)
06 july 2019, 17:50 Moldovan reality views 2218

Protest amplu la Parlament: sute de persoane scandează, iar mascații stau cu ochii ei (Live)

(update 17:02) Protestarii au ajuns în fața Parlamentului. Aceștia refuză să spună care este traseul sau punctul final al manifestației.

(update 16:58) În fața Parlamentului este format deja un cordon de polițiști. Deputatul Sergiu Litvinenco a scris ca angajații Legislativului au fost evacuați ceva timp în urmă.

(update 16:53) După ce au trecut de sediul PAS, manifestanții se îndreaptă pe strada Pușkin, cel mai probabil spre PMAN sau Parlament. Aceștia scandează „PDM” și „Jos jurnaliștii”.

(update 16:40) „Maia Sandu și Andrei, trădătorii nației” și „Nu vrem anticipate, vrem stabilitate”, scandează manifestanții, care se declară a fi susținători ai Partidului Democrat. Aceștia au ajuns la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate.

M-au multe persoane s-au mobilizat în capitală și participă la un protest.  

Source: noi.md

Keywords:

parlament , protest

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
3946 locuitori

Scoreni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Scoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3946 de oameni. Satul Scoreni a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.