29 november 2019, 15:30 Moldovan reality views 3198
De ce Republica Moldova are dreptul la suveranitate. Partea a 2-a
29 november 2019, 15:30 Moldovan reality views 3198

De ce Republica Moldova are dreptul la suveranitate. Partea a 2-a

(Sfîrșit. Începutul citiți pe 27 noiembrie 2019)

În prima parte a articolului am examinat chestiunea privind izvoarele puterii de stat și înțelegerea acesteia în timpuri diferite la popoare diferite. În continuarea temei vom menționa că discuțiile politicienilor temporari despre aceea că «Moldova ca stat a eșuat», că ea trebuie să intre în componența României poartă un caracter de moment, speculativ. Însă țara noastră nu aparține politicienilor temporari. Existența ei își are rădăcinile departe în istorie, și se alimentează din izvoare determinate nu de voința oamenilor, ci de voia Domnului.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Moldova , suveranitate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1753
Populația:
7900 locuitori

Cioburciu este un sat și comună comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Slobozia și la 83 km de Chișinău. Populaţia satului Cioburciu alcătuia 7900 de oameni în anul 2010. Satul Cioburciu a fost menționat documentar în anul 1753.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.