13 november 2020, 23:40 Moldovan reality views 6556
Declarație: „Renato Usatîi îndeamnă să se voteze pentru inamici”
13 november 2020, 23:40 Moldovan reality views 6556

Declarație: „Renato Usatîi îndeamnă să se voteze pentru inamici”

Liderul Partidului Nostru Renato Usatii îndeamnă să se voteze pentru inamici în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Această opinie a fost exprimată de Președintele în exercițiu al Republicii Moldova, candidat independent la funcția de șef al statului, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Piatnița s Anatoliem Golea" de pe postul „RTR Moldova", relatează Noi.md.

Prezentatorul a cerut șefului statului să-și explice poziția.

„Cei care optează pentru lichidarea Moldovei, pentru ca 9 mai să nu mai fie Ziua Victoriei și îi numesc pe alții separatiști - cum pot fi numiți ei în lupta politică?!", a spus Igor Dodon.

„Am organizat foarte bine primul tur: nu l-am atacat pe nimeni, nici măcar nu am menționat numele nimănui, așa că am spus clar cine este cine, atît", a subliniat Președintele.

El a menționat că nu ar trebui să-l comparăm pe actualul Președinte cu Plahotniuc și să-l acuzăm de uzurparea puterii.

„Pentru că sînt susținut de cetățenii Republicii Moldova, de majoritatea cetățenilor, iar alegerile o vor arăta! Nu am uzurpat puterea - am cîștigat sprijinul oamenilor, oamenii ne susțin. Ei ne sprijină pentru că luptăm pentru anumite lucruri!", a spus Igor Dodon.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
904 locuitori

Mănoileşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mănoileşti, Novaia Nicolaevca, Vulpești și Rezina. Satul Mănoilești este situat la o distanță de 9 km de orașul Ungheni și la 99 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Mănoilești a fost atestat documentar în anul 1644.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.