13 february 2021, 09:30 Moldovan reality views 3369
Statele pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea în R. Moldova
13 february 2021, 09:30 Moldovan reality views 3369

Statele pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea în R. Moldova

A fost publicată lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în R. Moldova, începînd cu 15 februarie. Printre statele care se regăsesc în listă se numără Franța, Portugalia, Spania, SUA sau Marea Britanie.

Lista se actualizează o dată la 14 zile în ziua de vineri și intră în vigoare din ziua de luni a săptămânii următoare.

Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egală cu 359 de cazuri la 100.000 populație.

Source: noi.md

Keywords:

stat , coronavirus , calatorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
735 locuitori

Bîrlădeni este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Bîrlădeni, Paladea şi Rujniţa. Satul Bîrlădeni este aşezat pe cursul de sus al rîului Ciuhur, la o distanţă de 9 km de staţia de cale ferată Rediul Mare, la 25 km de oraşul Ocniţa şi la 207 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Bîrlădeni constituia 735 de oameni. Prima atestare documentară a satului Bîrlădeni datează din anul 1522.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.