10 june 2021, 09:45 Moldovan reality views 2322
Franța nu va instaura democrația în Moldova în detrimentul său. Opinie
10 june 2021, 09:45 Moldovan reality views 2322

Franța nu va instaura democrația în Moldova în detrimentul său. Opinie

Franța nu va instaura democrație în Moldova, Ucraina, Rusia și alte țări, în detrimentul său deoarece comunitatea occidentală este o societate foarte flexibilă, compromisă și foarte închisă, care face doar ceea ce este în avantajul său.

Această opinie a fost exprimată într-un interviu cu Dmitri Gordon de miliardarul și fostul membru al Consiliului Federației Rusiei, bancherul, proprietarul Mezhprombank, investitorul internațional, persoană publică, politicianul Serghei Pugacev, declarat în căutare internațională, care în trecut a fost unul dintre prietenii cei mai apropiați ai președintelui rus Vladimir Putin, transmite Noi.md.

Răspunzînd la întrebări, Serghei Pugacev a spus că Crimeea, desigur, este ucraineană, dar nu este sigur că în timpul vieții noastre Rusia va întoarce Ucrainei Crimeea și Donbass.

"Avînd în vedere că comunitatea mondială este foarte flexibilă, eu nu sînt sigur că în timpul vieții noastre Rusia va întoarce Crimeea și Donbass Ucrainei. Eu trăiesc în Occident de foarte mult timp. I-am cunoscut pe toți președinții Franței, am comunicat cu ei foarte bine și foarte mult, am pregătit întîlniri cu ei, am fost membru al Grupului interguvernamental pentru relațiile dintre Rusia și Franța. Pot spune că Franța nu va instala democrație în Rusia sau Ucraina, Moldova sau oriunde, chiar și în Belarus, în detrimentul său. Aceasta este o societate foarte închisă în problemele sale, în politica sa socială și în alegerile sale. De exemplu, orice s-ar întîmpla astăzi în Rusia, președintele francez Macron nu va face niciodată ceva care nu va fi profitabil pentru viitoarele sale alegeri", a spus Serghei Pugacev.

Source: noi.md

Keywords:

democratie , Moldova , Franta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1529 locuitori

Ghetlova este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Noroceni, Ghetlova și Hulboaca. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Orhei și la 75 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1529 de oameni. Satul Ghetlova a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.