29 april 2022, 11:30 Moldovan reality views 2499
Ostalep, despre provocările din Transnistria:
Photo: brw.md
29 april 2022, 11:30 Moldovan reality views 2499

Ostalep, despre provocările din Transnistria:"Nu vor reuși să învrăjbească oamenii"

Autorii provocărilor din Transnistria nu vor reuși să învrăjbească oamenii, iar acest lucru va complica încercările ulterioare de destabilizare în regiune.

Această opinie a fost exprimată de către directorul Institutului pentru Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe Valerii Ostalep, comentînd ultimele evenimente din regiune, transmite Noi.md.

"În pofida unor declarații ridicole ale oficialilor de la Chișinău, cu siguranță autorii provocărilor din Transnistria au înțeles că nu vor reuși să învrăjbească oamenii. Și această concluzie va complica foarte mult încercările ulterioare de destabilizare. Numărul de falsuri destul de stupide pe această temă dovedește teza că inițiatorii nu sînt locali, iar acești provocatori deja puține lucruri pot face din arsenalul provocărilor tradiționale", a scris el pe canalul său Telegram.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
169 locuitori

Afanasievca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Afanasievca alcătuia 169 de oameni în anul 2011. Satul Afanasievca a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.