24 august 2011, 10:13 Moldovan reality views 4794
24 august 2011, 10:13 Moldovan reality views 4794

Săptămîna uşilor deschise la Serviciul Hidrometeorologic de Stat

Cu prilejul aniversării a 20-a a independenţei Republicii Moldova, în perioada 22-26 august Serviciul Hidrometeorologic de Stat organizează săptămîna uşilor deschise. Totodată, cu ocazia Zilei Independenţei, marcată la 27 august, vor fi organizate o suită de manifestări.

Pe parcursul săptămînii, vizitatorii vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu activitatea şi realizările subdiviziunilor SHS. De asemenea, vor putea vizita Staţia Meteorologică Chișinău şi Centrul Naţional de Prognoze Meteorologice. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunţă că este deschis spre colaborare cu instituţiile de învăţământ. În acest context, SHS este dispus să ofere locuri pentru susţinerea practicii de producţie a studenţilor, locuri de muncă. Totodată, instituţia este dispusă să primească diferite vizite şi excursii ale studenţilor şi elevilor în subdiviziunile Serviciului pe parcursul anului de învăţămînt.


Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1203 locuitori

Chirianca este un sat şi comună din raionul Străşeni. Chirianca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Strășeni și la 42 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1203 oameni. Satul Chirianca a fost menționat documentar în anul 1622.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.