19 june 2023, 12:00 Moldovan reality views 1226
VOIEVOD cheamă societatea să exprime punctul de vedere față de fenomenul promovării homosexualității
19 june 2023, 12:00 Moldovan reality views 1226

VOIEVOD cheamă societatea să exprime punctul de vedere față de fenomenul promovării homosexualității

Mișcarea Națională VOIEVOD cheamă societatea civilă să exprime solidar punctul de vedere față de fenomenul promovării homosexualității în societate, se arată într-o notă de presă, notează Noi.md.

Reprezentanții Voievod și-au exprimat dezacordul față de marșul LGBT care a avut loc astăzi la Chișinău.

”Noi, considerăm că familia tradițională este o valoare supremă a societății noastre, care reflectă și principiile și convingerile religioase ale cetățenilor Republicii Moldova. Mișcarea Națională VOIEVOD consideră că sentimentul de MÎNDRIE pentru trecutul nostru, contribuie la făurirea viitorului nostru, iar asta se poate realiza doar prin generații puternice, educate în spiritul tradițiilor noastre. Realitățile de acum, arată că avem nevoie de mai multă SMERENIE, MUNCĂ și CREDINȚĂ în Dumnezeu. Numai aceste calități pot opri conflictele și pot întări PACEA în Republica Moldova.
Chemăm societatea să trateze cu atenție promovarea acestui fenomen anti-creștin, care nu duce la dăinuirea neamului nostru.

Noi, Mișcarea Națională VOIEVOD, credem că o societate puternică, unită și prosperă, poate avea loc datorită familiilor tradiționale puternice și unite, cu copii, ceea ce promovăm pe parcursul activității noastre”, notează reprezentanții VOIEVOD.

Totodată, Mișcarea Națională consideră că statul trebuie să amplifice eforturile de susținere a familiilor tradiționale din țara noastră, pentru a stimula natalitatea și a ajuta la progresarea lor aici, în Republica Moldova.

Source: noi.md

Keywords:

Voievod , LGBT

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1752
Populația:
10005 locuitori

Sucleia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Este o suburbie a orașului Tiraspol. Localitatea se află la distanța de 82 km de Chișinău. Populaţia satului Sucleia alcătuia 10 005 oameni în anul 2004. Satul Sucleia a fost menționat documentar în anul 1752.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.