30 june 2013, 13:30 Moldovan reality views 4473
30 june 2013, 13:30 Moldovan reality views 4473

Pierderile fermierilor de pe urma ploilor ar putea fi compensate


Foto: trm.md 

Ministrul Agriculturii urmează să identifice sursele băneşti pentru a compensa pierderile fermierilor din cele mai afectate localităţi de pe urma ploilor din ultimele zile. Solicitarea a fost făcută de către premierul Iurie Leancă către instituţia de resort, anunță trm.md.

Totodată, Iurie Leancă a solicitat ca ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vasile Bumacov și ministrul de Interne, Dorin Recean să prezinte pînă luni un raport detaliat privind situația din zonele afectate de grindină, inclusiv pierderile suferite de fermieri.

În ultimele zile, grindina a afectat, conform datelor preliminare, peste 8000 de hectare de culturi agricole.

Keywords:

pagube , ploi , ajutor material

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
261 locuitori

Bodeni este un sat din cadrul comunei Rotari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Camenca și la 152 km de Chișinău. Populaţia satului Bodeni alcătuia 261 de oameni în anul 2004. Satul Bodeni a fost întemeiat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.