14 november 2023, 14:00 Moldovan reality views 1321
Bloomberg a publicat un editorial, în care este amintit și Ilan Șor
14 november 2023, 14:00 Moldovan reality views 1321

Bloomberg a publicat un editorial, în care este amintit și Ilan Șor

„De ce îl ajută Israelul pe acest aliat al lui Putin să evite legea”? Așa a fost intitulat un editorial publicat de Bloomberg, despre relațiile dintre Kremlin și Hamas, în care se face referire la eventuala extrădare a lui Ilan Șor.

În material, se relatează despre frauda bancară și relațiile fugarului Ilan Șor cu Moscova, biografia sa și momentul în care viitorul om de afaceri a venit cu familia în Republica Moldova

Totodată, se mneționează despre eventualele urmări ale extrădării din Israel a ex-deputatului din Moldova, notează Noi.md cu referire la realitatea.

„Dacă Israelul dorește să semnaleze Kremlinului că sprijinul său pentru Hamas are consecințe, el are la îndemînă un instrument: extrădarea lui Ilan Șor, omul de afaceri și politicianul condamnat în Moldova pentru un caz de fraudă bancară de un miliard de dolari.

A lucrat dintotdeauna cu Rusia”, se arată în analiză.

Source: noi.md

Keywords:

Bloomberg , Ilan Shor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772-1773
Populația:
502 locuitori

Lopatna este un sat din cadrul comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Orhei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 502 oameni. Satul Lopatna a fost menționat documentar în anii 1772-1773.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.