21 december 2023, 14:00 Moldovan reality views 1177
Chicu a dezvăluit dacă va candida sau nu la prezidențiale
21 december 2023, 14:00 Moldovan reality views 1177

Chicu a dezvăluit dacă va candida sau nu la prezidențiale

Fostul prim-ministru și actualul președinte al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Ion Chicu, nu neagă faptul că ar putea candida la alegerile prezidențiale de anul viitor. Precizarea a fost făcută la emisiunea Rezoomat de la Rlive TV.

Totuși, Ion Chicu a precizat că speră să fie identificat un candidat comun.

„Continuăm să discutăm pentru identificarea unui candidat comun și cumva speram că nu vor fi atîtea anunțuri, inițiative că participă pentru că asta diminuează radical șansa de a identifica un candidat comun. Am văzut mai mulți care și-au anunțat intenția. Sperăm pînă în februarie să identificăm unic, iar dacă nu va trebui să luăm o decizie. Am discuta sîmbătă aceste două opțiuni la consiliu și chiar am luat pauză pînă în februarie”, a declarat Ion Chicu.

Reamintim că anul viitor în Republica Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1524
Populația:
340 locuitori

Ruseştii Vechi este un sat din cadrul comunei Ruseştii Noi, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ialoveni și la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 340 de oameni. Satul Ruseştii Vechi a fost menționat documentar în anul 1524.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.