25 november 2015, 15:20 Celebrities views 7954
Moldoveanul, care face furori pe podium în Italia
25 november 2015, 15:20 Celebrities views 7954

Moldoveanul, care face furori pe podium în Italia

Un tânăr din Moldova face furori pe podium în Italia. Anatol Chistol are toate şansele să fie desemnat cel mai frumos bărbat din peninsulă.

El a ajuns în finala concursului "Mister Model Italia", care va avea loc joi, fiind organizată pe o navă de croazieră din oraşul Brescia.

Anatol Chistol are 23 de ani şi este stabilit de cinci ani în Italia. Tânărul a ajuns la "Mister Model Italia" după ce a trimis mai multe fotografii la o casă de modă.

"Când am câştigat semifinala eu peste doua zile i-am zis mămicai, că am câştigat semifinala, eu nu credeam singur", a spus tânărul.

Anatol a fost selectat din peste 200 de bărbaţi şi a ajuns în top 10 cei mai frumoşi tineri din Italia. În prezent, el se pregăteşte intens pentru finală şi petrece ore în şir în sala de sport.

Are mari emoţii, pentru că este singurul cetăţean străin din competiţie.

"Toate persoanele sunt italine, eu sunt unicul străin la concurs. Eu am ocupat locul unde trebuia să fie un italian, reiese că un străin a ocupat locul unui italian", a spus Anatol Chistol.

Chiar dacă multe fete îi fac ochi dulci, Anatol nu are, deocamdată, o iubită.

"Să găsesc o fată care să corespundă cerinţelor mele, îi cam greu", a spus modelul.

Marele premiu în cadrul concursului este un contract cu o casă internaţională de modă.

Source: www.publika.md

Keywords:

Italia , moda , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1645
Populația:
1953 locuitori

Stolniceni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Stolniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Hîncești și la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1953 de oameni. Satul Stolniceni a fost menționat documentar în anul 1645.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.