05 january 2017, 14:00 Celebrities views 7642
Chișinăul și Moldova în lucrările cunoscutului acuarelist Eugeniu Kisnichan
05 january 2017, 14:00 Celebrities views 7642

Chișinăul și Moldova în lucrările cunoscutului acuarelist Eugeniu Kisnichan

Eugeniu Kisnichan – acuarelist de nivel internațional, participant la numeroase expoziții, cîștigător al diferitelor competiții și autor foarte talentat, cu stil recognoscibil.

Născut în anul 1984 la Șoldănești, unde în anul 2000 absolvește Școala de Arte. Pe parcursul studiilor a participat cu succes la numeroase concursuri artistice naționale și internaționale. În anul 2000 s-a mutat cu traiul la Chișinău, pentru a deveni student la Institutul de Artă, unde a studiat „Designul de interior și Arhitectura". În anul 2007, a început să studieze lucrările artiștilor acuareliști, descoperind pentru sine că are o atitudine deosebit de serioasă, mai ales, față de pictura în acuarelă.

În anul 2010, Eugeniu a participat în calitate de invitat de onoare la cel de-al 4-lea Salon l'Aquarelle du Haillan în Franța. În anul 2012 a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, specialitatea „Pictură". În prezent, Eugeniu se ocupă de pictură, predă și organizează ateliere de lucru prin întreaga lume.

Source: locals.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
748 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Găvănoasa, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cahul și la 198 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 748 de oameni. Satul Nicolaevca a fost menționat documentar în anul 1878.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.