23 august 2017, 16:15 Celebrities views 9545
Sofia Rotaru la 70 de ani (Foto)
23 august 2017, 16:15 Celebrities views 9545

Sofia Rotaru la 70 de ani (Foto)

Deși pare incredibil, îndrăgita interpretă Sofia Rotaru și-a sărbătorit recent jubileul de 70 de ani. Artista este însă într-o formă de zile mari, fapt demonstrat și de pozele în care a fost surprinsă.

Felicitată de președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu ocazia frumosului jubileu și omagiată recent pe scena Festivalului "Jara 2017" de la Baku, Sofia Rotaru pare să fi descoperit elixirul tinereții, rămînînd peste ani la fel de fermecătoare și plină de șarm.

Interpreta a preferat să-și sărbătorească ziua de naștere alături de apropiați, în Italia, iar cele cîteva fotografii care au apărut pe rețelele de socializare au făcut senzație.

Impecabilă ca întotdeauna, aproape fără machiaj, Sofia Rotaru este fericită și împlinită alături de copii și nepoți. Puteți să vă convingeți de acest lucru din imaginile postate pe Instagram de nora artistei, Svetlana.

Source: sputnik.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
303 locuitori

Mihălaşa Nouă este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 2 km de oraşul Teleneşti şi la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 303 locuitori. Satul Mihălaşa Nouă a fost întemeiat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.