03 november 2018, 09:30 Celebrities views 15271
Meseria de însoțitor de vagon văzută altfel (VIDEO)
03 november 2018, 09:30 Celebrities views 15271

Meseria de însoțitor de vagon văzută altfel (VIDEO)

Viața omului este în mare parte compusă din deplasări.

Indiferent de direcții, lungi sau scurte și de tipul de transport ales, oamenii mereu sînt prinși între drumuri. În dependență unde vrem să ajungem și de bugetul pe care îl avem, ne alegem și tipul de transport.

Cei care vor să ajungă mai repede undeva și într-un timp mai scurt aleg avionul, însă costul unui bilet este un pic mai mare. Cei care doresc o călătorie mai liniștită și mai sigură apelează la călătoria cu trenul.

În ediția de azi a proiectului „Omul și Profesia" vă invit să aflați mai multe despre meseria unui însoțitor de vagon și să o cunoaștem pe doamna Rodica Josan care a acceptat să ne povestească mai multe despre profesia pe care o cuprinde.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1155 locuitori

Dolna este un sat şi comună din raionul Străşeni. Dolna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Strășeni și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1155 de oameni. Satul Dolna a fost menționat documentar în anul 1618.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.