08 october 2020, 14:00 Celebrities views 4466
„Pentru a trăi, eu trebuie să muncesc”. Rămas bun, Maestre!
08 october 2020, 14:00 Celebrities views 4466

„Pentru a trăi, eu trebuie să muncesc”. Rămas bun, Maestre!

Astăzi Moldova își ia rămas bun de la unul dintre cei mai mari oameni de cultură din epoca noastră – regizorul Iuri Arcadievici Harmelin. Numele și creația fondatorului și conducătorului artistic de neînlocuit al Teatrului Dramatic de Stat pentru Tineret „De pe strada Trandafirilor" sînt cunoscute departe peste hotarele țării noastre.

Pe 8 august Maestrul a plecat din viață. Pînă în ultima zi a vieții sale, în ciuda bolii severe, nu a renunțat la muncă, a continuat repetițiile, s-a pregătit pentru deschiderea sezonului teatral. Pentru că, după cum a spus el într-un interviu pentru Noi.md, el nu poate trăi fără să muncească.

Vă prezentăm fragmente din interviurile oferite site-ului nostru de Iuri Arcadievici în momente diferite. Vocea, cuvintele și gîndurile lui sunt întotdeauna cu noi.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Iurii Harmelin , interviu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1800 locuitori

Caragaș este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Slobozia și la 94 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2000, populaţia satului constituia circa 1800 de oameni. Satul Caragaș a fost întemeiat în secolul XVIII.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.