16 may 2023, 14:00 Celebrities views 1268
În curînd va avea loc premiera unei piese, cu Leanca Grîu în rolul principal
16 may 2023, 14:00 Celebrities views 1268

În curînd va avea loc premiera unei piese, cu Leanca Grîu în rolul principal

Cunoscuta actriță rusă Leanca Grîu, fiica actorului moldovean Gheorghe Grîu, care a revenit pe scena teatrului după 14 ani, va apărea în curînd într-o piesă de Neil Simon, pusă în scenă în premieră, în care va interpreta rolul principal.

"Îmi petrec toată ziua pe scenă la repetiții pentru spectacolul după o piesă de Neil Simon. Premiera va avea loc deja miercuri și se pare că totul este incendiar și vreau mai mult timp pînă la premieră! Dar în aceasta și constă frumusețea a ceea ce se întîmplă! Să te dedici în totalitate repetițiilor, să scoți tot ce este mai bun din tine... pînă la începerea spectacolului! Și apoi - zbor! Drive! Plăcere! Mă cheamă Jennifer Malone, dragă", a scris Leanca Grîu pe pagina sa de socializare, relatează Noi.md .

"Mult noroc și inspirație, Leanca!", a remarcat între-un comentariu la postare tatăl său, Gheorghe Grîu.

Mai devreme, Leanca Grîu a anunțat că revine pe scena teatrului, după 14 ani de absență și va fi eroina principală într-o piesă de Neil Simon, fermecătoarea și feminina, înțeleapta și pasionala - Jenny Malone.

" Și chiar dacă îmi este foarte frică, dar mă bucur sincer că pot face acest lucru într-o companie atît de minunată! Partenerul meu este minunatul actor Ilia Noskov, iar regizorul - Vladimir Șevelkov. Premiera va avea loc la mijlocul lunii mai la Moscova!", a spus Leanca Grîu.

Leanca Grîu s-a născut la 22 noiembrie 1987 la Moscova. Tatăl ei este popularul actor moldovean Gheorghe Grîu (1961), mama ei este actrița Stella Ilnițkaia (1964).

Source: noi.md

Keywords:

Leanca Grîu , teatru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2038 locuitori

Micleuşeni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Huzun și Micleuşeni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Strășeni și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2038 de oameni. Satul Micleuşeni a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.