Go to section: Music
30 june 2016, 17:00 Music views 6502
Trupa din Los Angeles a prezentat un video, filmat în Moldova
30 june 2016, 17:00 Music views 6502

Trupa din Los Angeles a prezentat un video, filmat în Moldova

Trupa Indie-pop din Los Angeles, formată din tocmai 10 muzicieni, «Edward Sharpe and the Magnetic Zeros» a prezentat un video dansant neobișnuit la piesa «Wake Up The Sun» din albumul «PersonA». De remarcat, în primul rînd faptul că a fost filmat la Chișinău și prin împrejurimile sale.

Regizor al acestui videoclip a devenit clipmakerul și regizorul berlinez a Noaz Deshe.

"În afara Chișinăului, capitala Republicii Moldova, se poate observa că timpul pare să se fi oprit: viața cotidiană a populației rămîne necucerită de Vest, fiind încă influențată de comunism și religie. Am rămas consternat de frumusețea identității acestei zone", și-a împărtășit impresiile regizorul referitor la vizita sa în țara noastră cu revista Nowness.

Source: locals.md

Keywords:

muzica , SUA , video

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
503 locuitori

Branişte este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Avrămeni, Branişte, Reteni-Vasileuţi, Reteni. Localitatea se află la distanța de 36 km de oraşul Rîşcani şi la 180 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 503 oameni. Satul Braniște a fost menționat documentar în anul 1613.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.