Go to section: Music
24 december 2016, 13:30 Music views 8352
Olga Verbițchi, marea cîștigătoare X Factor România (Video)
24 december 2016, 13:30 Music views 8352

Olga Verbițchi, marea cîștigătoare X Factor România (Video)

Basarabeanca Olga Verbițchi este câștigătoarea celei de-a șase ediții X Factor România. Pe lângă asta, mai este și cea mai tânără câştigătoare a concursului. După o seară în care emoțiile s-au ținut lanț, finaliștii au scos la iveală cele mai bune interpretări ale lor și s-au întrecut pe ei înșiși, publicul a considerat că Olga Verbițchi este cea care deține Factorul X și merită să câștige competiția.

Puștoaica de 15 ani din Chișinău este prima câștigătoare care vine din Republica Moldova în istoria X Factor România. Pe lângă marele trofeul X Factor, adolescenta a plecat acasă și cu un premiu în valoare de 100.000 de euro.

Adolescenta a reușit să topească inimile a milioane de oameni care au votat-o şi au transformat-o în câştigătoare. „Nu m-am gândit vreodată că am să ajung tocmai în finală. Pentru mine X Factor este prima experiență de acest gen și nu am trăit ceva similar. Cred că foarte mulți și-ar dori să fie în locul meu acum. Am încercat să mă descopăr ca să înțeleg ce să fac mai departe cu viața mea. M-am descoperit pe mine însumi la X Factor. Acest concurs mi-a dăruit ceva mai mult și deja sunt câștigătoare. Am câștigat cei mai tari prieteni, cea mai tare experiență, să cânt pe o scenă mare, să cânt cu o trupă adevărată, să-l cunosc pe Carla's Dreams și să-mi fie mentor", a spus Olga.

Vezi și „Un bulgăre de energie! Olga Verbițchi și Roman Iagupov au deschis FINALA de la X Factor"

Eleva lui Sergiu a fost de nerecunoscut în Finala Finalei, iar piesa a fost aleasă cum nu se putea mai bine – 'Feeling good". Transformarea sa i-a impresionat pe cei din juriu.

Ștefan: Eu sunt fascinat de această fătucă pe care o întâlnesc în culise și unde este copilăria în persoană, iar pe scenă aceasta devine femeie și artistă! Este mai puternică transformare pe care am văzut-o de când sunt la X Factor. Acest copil, când urcă pe scenă devine altcineva, iar aceasta este doar atunci când vrei să fii artist. Acest copil este cel mai mare „artist" din această ediție de X Factor!

Vezi și „Olga Verbiţchi și Carla's Dreams într-un duet exploziv în marea FINALĂ X Factor"

Horia: Mi-ar plăcea ca în acest an trofeul să se ducă în Republica Moldova și asta deoarece de acolo au venit foarte multe talente. Această fată a avut cea mai mare transformare.

Delia: Bravo! Ești o câștigătoare!

Carla's Dreams: Ochii tăi au spus foarte multe, iar vocea ta a spus totul în astă seară.

Citește și „Cine este Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor 2016. Toate evoluțiile din concurs"

Source: diez.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1442
Populația:
956 locuitori

Horjeşti este un sat din cadrul comunei Cărpineni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 956 de oameni. Satul Horjești a fost menționat documentar în anul 1442.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.