Go to section: Music
11 july 2017, 15:30 Music views 76697
Irina Rimes și-a lansat un nou videoclip (Video)
11 july 2017, 15:30 Music views 76697

Irina Rimes și-a lansat un nou videoclip (Video)

Interpreta, Irina Rimes lansează videoclip, după videoclip. Săptămîna trecută ne-a bucurat cu un „Cosmos", iar astăzi ne încîntă cu un videoclip despre „octombrie roșu".

"Octombrie roșu" este ultima piesă scrisă de pe acest album, chiar dacă nu este la finalul acestuia și este cea care închide un capitol important din viața mea", acesta a fost mesajul scris de Irina pe pagina sa oficială de facebook.

Lansarea videoclipului a avut loc în această seară pe youtube. Melodia este una tristă despre nepăsarea lui și suferința ei.

Source: ea.md

Keywords:

Irina Rimeş , videoclip , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1435
Populația:
1829 locuitori

Cuhneşti este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bisericani, Cot, Serghieni, Tomeştii Vechi și Cuhneşti. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Glodeni și la 163 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1829 de oameni. Satul Cuhnești a fost menționat documentar în anul 1435.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.