Go to section: Music
25 july 2018, 14:40 Music views 10097
The Motans și Irina Rimes și-au unit forțele și au lansat un superhit (VIDEO)
25 july 2018, 14:40 Music views 10097

The Motans și Irina Rimes și-au unit forțele și au lansat un superhit (VIDEO)

The Motans și Irina Rimes și-au unit forțele și au lansat un superhit, de care sînt tare mîndri.

„Cel mai bun DJ" se numește noul videoclip al artiștilor moldoveni, care cu siguranță va urca rapid în topurile atît din țară, cît și de peste Prut.

Colaborarea dintre cei doi artiști este una mult așteptată de fani, iar la doar cîteva ore de la lansare, videoclipul a reușit să adune peste 150 mii de vizualizări.

„Eu și Denis ne știm de foarte mult timp și avem o chimie extraordinară cînd vine vorba de compus și cîntat. Ne înțelegem perfect în studio și abia așteptam să lansez această colaborare!", a spus Irina într-un interviu.

„În sfîrșit... Prima noastră colaborare cu Irina. Este întotdeauna o plăcere deosebită să lucrez cu acest om, care pe parcursul timpului mi-a devenit unul din cei mai buni prieteni din Romînia. Sper din suflet ca piesa să dea încă puțină culoare acestei veri!", a declarat și Denis Roabeș, care la începutul acestui an a lansat primul său album, „My Gorgeous Drama Queens".

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
396 locuitori

Andriașevca Nouă este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Slobozia și la 125 km de Chișinău. Populaţia satului Andriașevca Nouă alcătuia 396 de oameni în anul 2004. Satul Andriașevca Nouă a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.