Go to section: Music
09 may 2020, 14:30 Music views 3959
Vladimir Lozanov: Noi ne-am dorit să cîntăm și am reușit acest lucru prin sînge și sudoare! (Foto, Video)
09 may 2020, 14:30 Music views 3959

Vladimir Lozanov: Noi ne-am dorit să cîntăm și am reușit acest lucru prin sînge și sudoare! (Foto, Video)

Redacția emisiunii "Istoria rockului moldovenesc" a decis să studieze mai detaliat tema metalului moldovenesc și a invitat la interviu doi veterani ai muzicii grele moldovenești - chitaristul și basistul legendarelor formații L.S.D. și Axident. Astfel, oaspeții următoarei ediții a emisiunii au devenit Vladimir Lozanov și Iurii Tabuci (Ёрик).

Răspunzînd la întrebările prezentatorului, muzicienii s-au scufundat în amintirile lor despre cum a început calea în creație, iar acest lucru s-a întîmplat, apropo, la sfîrșitul anilor '80. Ei au povestit, de asemenea, ce personaj din lumea muzicii i-a influențat și i-a inspirat să-și compună propriul material, și-au împărtășit amintirile despre deplasări și concerte, și-au exprimat opiniile cu privire la ideea că stilul de muzică metal este considerat distructiv.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

interviu , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1783
Populația:
1358 locuitori

Suhuluceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Satul are o suprafaţă de circa 1.41 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.58 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ghermăneşti și Suhuluceni. Localitatea se află la distanţa de 36 km de oraşul Teleneşti şi la 83 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1358 de oameni. Satul Suhuluceni a fost menționat documentar în anul 1783.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.