Go to section: Music
28 march 2013, 09:22 Music views 4526
28 march 2013, 09:22 Music views 4526

Formaţia ucraineană Valentin Strikalo susţine un concert la Chişinău

Formaţia ucraineană Valentin Strikalo va susţine un concert vineri, 29 martie. Fanii formaţiei sunt aşteptaţi în club Albion, începând cu ora 21:00. Partenerul media al evenimentului este Publika TV.

Grupul mizical Valentin Strikalo a fost fondat în anul 2010, de solistul vocal Yuriy Kaplan, care a devenit celebru pe Internet în postura tânărului naiv şi provincial "Valentin Strikalo din satul Buriltsevo".

Astăzi, Valentin Strikalo umple sălile de spectatori în ţările din Comunitatea Statelor Independente. Concertele lor live sunt apreciate pentru energia incredibilă, umorul ascuţit al solistului şi comunicarea dezinvoltă cu publicul.

În 2011, Valentin Strikalo au primit de la clubul "16 Тонн" premiul “Золотая горгулья”, la categoria „Cea mai bună formaţie muzicală a anului”. Personajul fictiv inventat de Kaplan a câştigat peste noapte aprecierea mai multor publicaţii prestigioase: Forbes l-a inclus printre primii trei artişti deveniţi celebri pe Internet, Русский пионер l-a numit pe Strikalo prima voce a generaţiei WEB 2.0, iar revista GQ l-a declarat cel mai în vogă trend al anului.

Keywords:

concert , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
388 locuitori

Poiana este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi din raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ungheni și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 388 de oameni. Satul Poiana a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.