Go to section: Music
26 may 2023, 14:00 Music views 3314
Colaborare surpriza a lui Carla's Dreams cu un tînăr artist din R.Moldova
26 may 2023, 14:00 Music views 3314

Colaborare surpriza a lui Carla's Dreams cu un tînăr artist din R.Moldova

Artiștii originari din Republica Moldova, Satoshi și Carla's Dreams, au lansat o piesă împreună - „Noaptea Pe La 3”. „Uneori cele mai nepotrivite ore sînt cele mai dorite. Talent. Atitudine”, a scris solistul trupei, pe Facebook.

„Sună-mă noaptea pe la 3, da./ Eu nu te vreau, tu nu mă vrei, da./ Mai ai perechea mea de chei, da/ Și frica noastră mare de-a rămîne singuri, singurei”, sînt cîteva din versurile melodiei, scrie tv8.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat întîrziate.

„Cînd moldovenii își unesc forțele, iese ceva excepțional”, „Cît de frumos pot să sune aceste două voci împreună”, „Neașteptată colaborarea, dar atîta bucurie și căldură aduce în inimile noastre”, „2 voci puternice ce se îmbină armonios!”, „Mă simt de parcă mi-a căzut din cer un milion de dolari. Extraordinar”, au comentat internauții.

Carla's Dreams este un proiect muzical lansat în 2012 în Republica Moldova, iar ulterior, a devenit popular și în România. În 2021, trupa a împlinit 10 ani de activitate.

Satoshi, pe numele real Vlad Sabajuc, este un artist de rap din Cahul. Acesta este cunoscut pentru muzica sa inovatoare și tehnica trap și chopper rap.

Source: noi.md

Keywords:

muzica , Carla's Dreams

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
201 locuitori

Mihailovca Nouă este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 201 oameni. Satul Mihailovca Nouă a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.