Go to section: Music
23 january 2024, 12:30 Music views 1135
Cleopatra Stratan și soțul ei și-au mărturisit relația într-o nouă melodie
23 january 2024, 12:30 Music views 1135

Cleopatra Stratan și soțul ei și-au mărturisit relația într-o nouă melodie

Artista Cleopatra Stratan își surprinde fanii cu o nouă piesă. Textul piesei „M-ai îndrăgostit” a fost scris de moldoveancă, împreună cu soțul ei, Edward Sanda.

„Am luat bilet doar dus, spre necunoscut/ Și cînd am ajuns a fost nemaivăzut/ Am sentimentul acut/ De la un simplu sărut/ Tu m-ai îndrăgostit/ Iubire ca a ta n-am mai simțit/ Te-aș pune pe repeat,/ De acum la infinit”, sînt cîteva din versurile melodiei, transmite TV8.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat întîrziate.

„Frumoasă piesa, se vede ca ai evoluat mult!”, „Piesele tale sînt magnifice, dar piesa aceasta mi-a trezit nişte sentimente wow”, „E superbă piesa, iar tu ești minunată. Ai vocea curată și ești atît de naturală”, au comentat internauții.

Cleopatra Stratan este o interpretă din Republica Moldova. Aceasta deține 6 recorduri mondiale. Este celebră mai ales pentru cîntecul „Ghiță”, în a cărui videoclip, ducea cu ea un bagaj mare de culoare roșie.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
296 locuitori

Huzun este un sat din cadrul comunei Micleuşeni, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Strășeni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 296 de oameni. Satul Huzun a fost menționat documentar în anul 1878.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.