Go to section: Music
13 august 2013, 12:20 Music views 8496
13 august 2013, 12:20 Music views 8496

Zdob şi Zdub va evolua la Festivalul de la Lvov


Foto: newsmoldova.md

Cunoscuta formaţie de muzică rock din Moldova Zdob şi Zdub va evolua în calitate de headliner la Festivalul de muzică „Zahid” din satul Rodatîci de lîngă Lvov, transmite agenţia Novosti-Moldova cu referire la mass-media de peste hotare.

Festivalul se va desfăşura între 16 şi 18 august. Vor participa formaţiile ucrainene „Vopli Vidopleasova”, „Skreabin”, „Leapis Trubeţkoi”, precum şi interpretul din Rusia Noize MC.

În cadrul evenimentului vor avea loc reprezentaţii teatralizate, lecturi literare şi expoziţii de obiecte ale creaţiei populare.

Sursa: newsmoldova.md

Keywords:

concert , muzica , Rusia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
3155 locuitori

Bravicea este un sat și comună din raionul Călăraşi. Este unicul sat din comuna cu același nume. Satul Bravicea, pe valea rîului Cula, se află la distanţa de 28 km de orașul Călăraşi și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3 155 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1603.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.