Go to section: Music
13 september 2013, 10:50 Music views 16150
13 september 2013, 10:50 Music views 16150

Formaţia Millenium, premiată în Estonia


Foto: trm.md

Formaţia „Millenium” a obţinut medalii de aur şi argint în cadrul concursului „Laagna Laul 2013”, desfăşurat, în perioada 5-8 septembrie, la Tallinn.

La concurs au participat reprezentanți din 20 de țări, printre care Lituania, Estonia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Belarus, Israel, Cehia. Solicitat de trm.md, Vlad Gorgos, producătorul formaţiei „Millenium”, a comunicat că acest concurs a adunat cei mai buni interpreți care au evoluat la mai multe competiţii internaționale.

Organizatorul principal al concursului „Laagna Laul 2013”, Igor Ermacov, i-a ales pe cei mai de vază reprezentanți ai muzicii și teatrului din Ţările Baltice și din Finlanda, în calitate de membri ai juriului.

Pentru marea finală, trupa „Millenium” a pregătit o piesă poloneză din repertoriul lui Severin Kraevski, în stil a capella, care a trezit reacția publicului, dar și a membrilor juriului. La compartimentul soliști, Tatiana Ceban a interpretat piesa „Before you go” din repertoriul formației, iar Olga Gorcinschi a încîntat publicul cu piesa „Je suis malade” de Lara Fabian.

În cadrul vizitei sale în Estonia, formația „Millenium” a reușit să mai susțină şi trei concerte la care au participat peste 1500 de persoane.

Keywords:

muzica , premiu , Estonia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1448 locuitori

Păpăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul Păpăuți este situat la o distanță de 8 km de orașul Rezina, și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului Păpăuți constituie 1448 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1618.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.