02 february 2014, 23:48 Kaleidoscope views 9016
02 february 2014, 23:48 Kaleidoscope views 9016

Horoscopul pentru 3 februarie 2014


BERBEC: Incepi saptamana cu multa energie fizica, dar si mentala. Ai dori sa faci multe si marunte, dar mai bine ar fi sa faci putine, bune si strict doar ce te priveste pe tine. Controleaza-ti starile sufletesti si manifestarile fata de ceilalti, pentru ca risti sa strici relatii bune. Este adevarat ca partenerul de viata sau colaboratorii profesionali te provoaca sau cer prea mult de la tine. Insa, contextul general este tensionat si numai tu ai un surplus energetic pe care il poti directiona pentru a aranja lucrurile corect si benefic pentru toata lumea. 

TAUR: Ar fi minunat sa stai cat mai retras si cufundat in gadurile tale. Tensiunile interioare, subrezirea corpului fizic sint ceva mai accentuate, de aceea ocupa-te de treburi usoare si odihneste-te cat mai mult. Nu se recomanda, pe cat posibil, consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale pentru ca erorile pot fi destul de mari. Este adevarat ca sanatatea este un capitol rascolit in aceasta perioada. Pe de alta parte, la serviciu ai mult de lucru, aspect care te oboseste. Tine-te departe de provocarile colegiale si munceste atat cat trebuie.

GEMENI: Relatiile cu prietenii sint la mare cautare. Pe de o parte te-ai putea hotari brusc sa te desprinzi de unii, iar pe de alta parte sa iti orientezi eforturile catre atragerea unor oameni progresisti si deschisi la nou. Ceva se va schimba vizavi de aceste tipuri de relatii, lucru benefic din cand in cand. Schimbarea si rasturnarile de situatie sint teme frecvente in aceste tipuri de relatii, insa astazi chiar ai si spor si o viziune clara asupra acestui capitol. O persoana din anturajul apropiat care te protejeaza iti va oferi sfaturi bune.

RAC: Zona socio-profesionala te solicita din plin. Poate fi vorba despre o discutie importanta cu un sef sau cu reprezentanti ai unor institutii oficiale. De retinut ca tot ce intampini la serviciu ai sanse deosebite de a le gestiona, cel putin la nivel subtil. Ar fi bine sa te gandesti la un alt drum profesional, o alta profesie sau macar schimbarea colectivului de colegi si sefi. Rasturnarile de situatie sint frecvente, de aceea fii pregatit in orice moment. Dupa-amiaza stai de vorba cu membrii familiei si urmeaza-le sfaturile.

LEU: Tot ce este legat de calatorii, relatii cu strainatatea sau segmentul educational este supus unor rasturnari de situatie spectaculoase. Ar fi bine sa te abtii de la a calatori, indiferent de situatie. Cele petrecute astazi cu siguranta iti vor modifica mentalitatea si modul in care tratezi viata si evenimentele ei. Pe de alta parte, informatiile care ajung la tine pe tot parcursul zilei iti vor deslusi multe mistere inconjuratoare. Dupa-amiaza ti-ar prinde bine o lectura, vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau chiar o discutie filozofica cu cineva drag.

FECIOARA: Capitolul financiar este rascolit astazi. Se pare ca trebuie sa achiti facturi restante, taxe sau alte tipuri de datorii, fie ale tale personal, fie ale unor rude sau colaboratori profesionali. Exista multa tensiune in privinta banilor si bunurilor, dar se pot petrece lucruri bune si mai ales cu efect pe termen lung. In limita posibilului evita imprumuturile si cheltuielile nefondate. Ar fi bine sa te gandesti la intelesul ascuns al celor petrecute la capitolul bani, bunuri si relatiile pe care acestea le implica.

BALANTA: Relatiile parteneriale iti vor capta toata atentia, dar si eforturile. Sint posibile destramari ale unor colaborari mai vechi, fie datorita finalului unei activitati comune, fie pur si simplu fiecare coechipier doreste altceva si brusc se retrage din echipa de lucru. Si in relatia cu partenerul de viata se pot produce rupturi sau discutii aprinse care vor atinge tema separarii sau finalizarii unor planuri mai vechi. Esti foarte provocator, respingi orice sugestie sau remarca din partea celorlalti ceea ce te duce catre situatii neplacute. Controleaza-te si fii cat mai obiectiv.

SCORPION: Este o zi delicata in privinta relatiilor profesionale, dar si in privinta sanatatii. Astfel ar fi bine sa iti dozezi eforturile, sa eviti provocarile celorlalti si sa te ocupi doar de treburi de rutina. Nu sint recomandate consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale mai ales in zona capului si sistemului urinar. In limita posibilului, tine-te departe de medici si de sfaturile lor si foloseste remediile traditionale de imbunatatire a starii tale generale de sanatate. La serviciu exista tensiuni, insa cu putina diplomatie le poti depasi.

SAGETATOR: Interesante situatii se contureaza astazi in relatiile sentimentale si in cele cu copiii. Tensiunile cu generatia tanara sint frecvente, insa depinde doar de tine sa aplanezi lucrurile si sa fii mai deschis la ideile si nevoile ei. Surplusul de energie resimtit il poti elibera fie printr-un program de exercitii fizice la o sala speciala, fie aranjand o mica petrecere alaturi de cei dragi. Evita implicarea emotionala in treburile celorlalti si ocupa-te mai mult de tine.

CAPRICORN: Saptamana incepe cu treburi casnice si discutii aprinse cu membrii familiei. Este nevoie sa fii calm si deschis catre ceea ce iti spun ceilalti. Ai idei bune, farmec in vorbire si astfel foarte usor poti directiona lucrurile in favoarea ta. Mai mult decat atat, cu putina rabdare si bunavointa vei reusi sa rezolvi toate treburile casei si sa ii multumesti si pe ceilalti. Totusi, fundalul zilei este tensionat, de aceea fii prudent. Dupa-amiaza, aduna-i pe cei dragi la o masa festiva.

VARSATOR: Este o zi in care se intrezaresc mici calatorii la rude, apropiati, dar si in interes de serviciu. Frumos este ca poti gasi usor rezolvari la cele mai delicate situatii, atat pentru tine cat si pentru ceilalti. Totusi, evita sa te implici prea mult in treburile altora. Se recomanda atentie sporita la semnarea documentelor, la transmiterea mesajelor si la discutiile cu sefii si colegii de serviciu. Unele persoane nu vor putea tine pasul cu tine nici in vorbe, nici in fapte.

PESTI: Veniturile tale se pot mari astazi, fie ca primesti salariul, o prima sau alte tipuri de favoruri de la serviciu. Pe de alta parte, incep sa se vehiculeze informatii bulversante legate de urmatorul salariu sau de conditiile de munca. Cu siguranta vor fi modificari spectaculoase care pe moment te pot destabiliza atat emotional, cat si material. Tine-ti firea, ai rabdare si evita cheltuielile nefondate. Este o perioada tensionata pe axa munca-plata aferenta, insa cu putin efort si bunavointa poti depasi totul cu bine.  

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
376 locuitori

Ochiul Roș este un sat și comună din raionul Anenii Noi. În componența comunei intră localitățile Ochiul Roș și Picus. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Anenii Noi și la 44 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 376 de oameni. Satul Ochiul Roș a fost menționat documentar în anul 1872.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.