18 march 2014, 00:55 Kaleidoscope views 8806
18 march 2014, 00:55 Kaleidoscope views 8806

Horoscopul pentru 18 martie 2014


 

BERBEC: Există o teamă de eşec incredibil de mare în adîncul fiinţei tale. Ori, astăzi, ai tendinţa de a acţiona (şi de a reacţiona) în conformitate cu aceasta. Efectele pot fi dezatruoase, în special în cazul relaţiilor – rişti să te cerţi cu toţi cei din jur doar pentru că ai senzaţia că aceştia îţi vor răul. Este adevărat, mulţi dintre cei cu care interacţionezi nu îţi înţeleg ideile, dar acesta nu este un motiv de război.

TAUR: O zi în care eşti uşor irascibil. Tendinţa de a răspunde cu patos oricărei provocări nu te părăseşte, iar ceea ce este indicat a face în astfel de cazuri este să încerci a transforma orice situaţie neplăcută într-una care să aducă zîmbete pe faţa celor din jurul tău. Nu poţi bloca surplusul de energie de care dai dovadă, însă poţi să îl foloseşti într-un mod constructiv – ceea ce este minunat.

GEMENI: Te aşteaptă o zi însorită, luminată de zîmbete şi de voie bună. Mai ales că, indiferent de cît de mare este haosul de la locul de muncă, reuşeşti să găseşti “cheia succesului” şi să te “strecori” cu agilitate printre probleme şi situaţii neplăcute. Indiferent de ce se întîmplă, nu ezita să îţi manifeşti creativitatea în tot ceea ce faci. Nu ştii niciodată cînd o situaţie fără ieşire devine o oportunitate unică.

RAC: Este posibil că tot ceea ce pînă acum a reprezentat o certitudine, de astăzi să indice doar o mare minciună. O zi în care Adevărul, aşa cum îl percepeai tu, este demolat de ceea ce se întîmplă în jurul tău şi de ceea ce înţelegi în urma acestor fapte. Ca niciodată, însă, eşti dispus să îţi asumi riscuri nebănuite, doar pentru a simţi că ceva se schimbă (în bine) în viaţa ta. Orice ai face, priveşte numai înainte. Ca în poveste.

LEU: În cazul în care astăzi pierzi ceva (fie bani, fie energie sau orice alt tip de resurse), nu te bosumfla, deoarece cărţile au fost făcute cu mult timp în urmă. Astăzi doar “culegi” roadele. În ceea ce priveşte felul în care te manifeşti de faţă cu apropiaţii tăi, nu îţi pune bariere invizibile şi nici nu permite altora să ofacă. Fii pe atît de sincer pe cît poţi fi. Cu siguranţă oamenii se vor simţi şi mai apropiaţi de tine.

FECIOARA: O zi în care este destul de complicat să ţii pasul cu ceea ce se întîmplă în jurul tău. Deşi eşti un as al observării detaliilor, de această dată se pare că nu te poţi concentra foarte uşor. Cu cît încerci să obţii rezultate mai bune, cu atît mai repede te îndrepţi către o cădere. Preferabil ar fi să faci în aşa fel încît ziua de astăzi să semene mai mult cu o vacanţă.

BALANŢĂ: Parcă îţi este din ce în ce mai uşor să te adaptezi noului ritm de lucru la locul de muncă. Se remarcă un plus de eficienţă, în ceea ce te priveşte – practic, ziua de astăzi este una dintre cele mai bune, cunoscută fiind conjunctura astrală actuală. Profită de această ocazie şi pune la punct un plan nou, al cărui scop să fie acela al revenirii la o formă fizică bună.

SCORPION: Reapar în viat ta oameni cu care nu ai mai interacţionat demult. În mare parte, prieteni vechi. Rolul lor este acela de a-ţi face viaţă o bucurie, oferindu-ţi şansa de a-ţi exprima calităţile şi de a-ţi arăta talentul creativ. Ceea ce tu ai de făcut, însă, este să laşi copilul din tine să se manifeste, indiferent de circumstanţe şi de a fi cît se poate de spontan.

SĂGETĂTOR: Se pare că nu prea ia încotro astăzi, fiind nevoit a te dedica rezolvării unor situaţii de viaţă, probabil anumite probleme dificil de gestionat şi de rezolvat. Pe de o parte, îţi este hrănit “ego”-ul (eşti o persoană puternică şi este nevoie de tine pentru a rezolva aceste probleme), în timp ce, pe de altă parte, numai ai timp şi nici chef de distracţie, pierzînd multă energie. Rezervă-ţi seara pentru hobby-ul preferat.

CAPRICORN: Începi să te gîndeşti din ce în ce mai mult la posibile scenarii ale viitorului tău. Ceea ce face din această zi o perioadă de timp minunată pentru a pune la punct planuri de viitor. Aşteaptă-te să fie o zi în care să faci mai multă mişcare decît de obicei şi în care comunicarea cu cei din jur să nu fie foarte facilă. Rezervă-ţi timp pentru a-i asculta pe cei care au nevoie de sfaturile tale.

VĂRSĂTOR: Ar fi bine să îţi păstrezi destul de mult timp pentru gîndire, mai ales atunci cînd eşti forţat de contextul actual să iei decizii, deşi nu îţi doreşti acest lucru. Evident, păstrînd acest ritm personal, ai toate şansele să îi nemulţumeşti pe cei din jur, însă, este de preferat că efectele deciziilor şi acţiunilor tale să fie unele constructive, decît să pleci acum urechea la ce îşi doresc ceilalţi, pentru a fi ulterior învinuit, în caz de eşec.

PEŞTI: Indiferent dacă este sau nu pe placul celor din jur, tu spune ceea ce ai de spus. Cine are urechi de auzit va auzi, ceea ce tu ai de spus. Deşi nu îţi este foarte uşor să vezi imaginea de ansamblu, cu siguranţă observi mai multe amănunte decît cei din jur. În altă ordine de idei, este o zi în care trebuie să îţi ţii mintea ocupată. Altfel, plictiseala şi plafonarea au toate şansele să prindă putere, în ceea ce te priveşte. 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1652
Populația:
5325 locuitori

Chetrosu este un sat şi comună din raionul Drochia. Chetrosu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 7 km de orașul Drochia și la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5325 de oameni. Satul Chetrosu a fost menționat documentar în anul 1652.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.