06 february 2015, 16:10 Kaleidoscope views 14213
Teroare la etajul 103 al unei clădiri din Chicago! Sticla s-a crăpat sub picioarele turiştilor! (VIDEO)
Photo: spynews.ro
06 february 2015, 16:10 Kaleidoscope views 14213

Teroare la etajul 103 al unei clădiri din Chicago! Sticla s-a crăpat sub picioarele turiştilor! (VIDEO)

Au spus că e indistructibilă, însă faptele au demonstrat contrariul. Turiştii veniţi să viziteze celebrul Willis Tower din Chicago au trecut prin clipe de groază în momentul în care podeaua din sticlă s-a crăpat chiar sub picioarele lor.

Podeaua din sticlă reprezenta principala atracţie a clădirii. Puntea transparentă a fost deschisă publicului în anul 2009, fiind situată la etajul 103 al clădirii. Cu o grosime considerabilă, sticla trebuia să susţină o greutate de pînă la 5 tone. După ce o bucată din podea s-a fisurat, clădirea a fost închisă pentru investigaţii.

"Aveam palmele pe podea şi am simţit cum se crăpa", a mărturisit unul dintre turişti, potrivit dailymail.co.uk. "A fost unul dintre cele mai ciudate sentimente pe care le-am avut în viaţa mea", a adăugat o altă persoană prezentă în turn, în momentul terifiant.

Source: spynews.ro

Keywords:

clădire , SUA , video

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
1402 locuitori

Bieşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cihoreni, Slobozia-Hodorogea și Bieşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1402 oameni. Satul Biești a fost menționat documentar în anul 1430.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.