23 july 2014, 16:34 Kaleidoscope views 7194
Bancnotele de 20 şi de 50 de euro, cele mai falsificate
Photo: libertatea.ro
23 july 2014, 16:34 Kaleidoscope views 7194

Bancnotele de 20 şi de 50 de euro, cele mai falsificate

Banca Naţională Italiană a avertizat ieri cu privire la creşterea alarmantă a numărului de bancnote false de euro care circulă atât în Peninsulă, cât şi în alte state europene.

În doar şase luni au fost confiscate în Italia, dar şi în Spania peste 75.000 de bancnote fără valoare, cele mai multe fiind de 20 şi de 50 de euro, urmate de cele de 5 euro.

"Toate ţările europene care folosesc euro ar trebui să efectueze controale şi cu siguranţă vor afla că eurobancnotele false sunt în număr mare pe piaţă. Cei mai predispuşi la a primi astfel de bani sunt angajaţii barurilor, de multe ori acestea fiind punctul de plasare al falsurilor", a subliniat un expert financiar din Italia.

Source: libertatea.ro

Keywords:

euro , bani , falsificare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
758 locuitori

Hîrceşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Veveriţa, Hîrceşti, Drujba și Leordoaia. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Ungheni și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 758 de oameni. Satul Hîrcești a fost menționat documentar în anul 1568.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.