25 august 2014, 23:25 Kaleidoscope views 10806
25 august 2014, 23:25 Kaleidoscope views 10806

Horoscopul pentru 26 august 2014


 

BERBEC: Este indicat să nu iei decizii astăzi, cel puţin nu până când nu ai la dispoziţie toate detaliile şi toate informaţiile necesare. În plus, degeaba încerci să iniţiezi noi schimbări, atât timp cât tu încă nu doreşti a te “rupe” de trecut. Acceptă contextul actual pentru a înţelege care sunt şansele şi posibilităţile de a face schimbări care să îţi fie cu adevărat favorabile.
 
TAUR: Atât precauţia, cât şi moderaţia trebuie să fie nelipsite astăzi, în ceea ce te priveşte. Unde mai pui şi faptul că trebuie să acorzi atenţie şi circumstanţe atenuante persoanei iubite. Este indicat să faci tot ceea ce poţi pentru ca relaţiile tale să nu aibă de suferit, într-o zi atât de complicată cum este cea de astăzi. O zi în care încăpăţânarea-ţi proverbială nu îţi va fi deloc de folos.

GEMENI: Recalculează-ţi mişcările. Revizuieşte-ţi planurile şi acordă şi mai multă atenţie detaliilor. De această dată, siguranţa ta personală este în joc – nu este o zi în care să îţi permiţi luxul de a face gafe şi de a trece cu vederea chestiuni minore, de care poate depinde nu doar succesul tău viitor, ci şi felul în care va decurge viaţa ta. Fii spontan în gândire şi ceva mai distant în relaţiile cu ceilalţi.

RAC: Este imperios necesar ca astăzi să îţi respecţi orice promisiune făcută celor cu care interacţionezi zilnic. Pe de altă parte, este nevoie de şi mai multă disciplină în munca ta, dar şi în relaţiile pe care le ai cu prietenii tăi. De această dată, aceştia nu îţi sunt parteneri ideali... Nu este o zi favorabilă relaţiilor, în general, probabil că şi în relaţia de cuplu se va simţi cum adie vântul neînţelegerilor... Fii răbdător, ce e val, ca valul trece.

LEU: Deşi ştii foarte bine care îţi este locul, deşi ideologia pe care tu ai adoptat-o se află în armonie cu felul tău de a fi, persoanele cu care astăzi intri în contact au tendinţa de a fi propria ta oglindă. Cu alte cuvinte, evită a da frâu liber furiei sau aroganţei, susţinând că doar Adevărul tău este unicul şi realul Adevăr... cei cu care ai de-a face astăzi cred acelaşi lucru despre propria lor ideologie. Păstrează un zâmbet pe chip pentru fiecare dintre aceştia.

FECIOARA: Felul în care relaţionezi cu ceilalţi, astăzi, spune foarte multe despre tine şi despre starea ta interioară actuală. Este nevoie să îţi foloseşti firea-ţi analitică şi să descoperi acele detalii care fac ca lucrurile să nu funcţioneze aşa cum ar trebui. Deşi pare tentantă o nouă relaţie, încă nu ai parte de momentul propice pentru a o începe. Este o zi în care ar fi bine să iei în calcul toate posibilităţile, abia în final alegând soluţia.

BALANŢĂ: Fără a fi acuzat că suferi de “scenarită cronică”, ai şansa de a prevesti multe dintre scenariile posibile ale viitorului. Practic, ziua de astăzi îţi “asigură” o conexiune directă cu Planul Divin, ori ceea ce tu ai de făcut este să profiţi de această oportunitate şi să te laşi purtat de imaginaţie pe valurile Necunoscutului. În aceeaşi linie de gândire, încearcă să afli încotro se îndreaptă relaţia ta de dragoste.

SCORPION: Se ştie că nimeni şi nimic nu te pot deturna de la atingerea scopurilor tale. Cu atât mai puţin nu vei accepta să faci ceea ce ţi se impune din exterior, fără ca aceste cerinţe să aibă un argument solid şi un fundament real. Scopul acestor încercări venite din exterior este acela de a afla dacă eşti în stare să faci de unul singur ceea ce ţi-ai propus, fără ajutorul uneor terţe persoane. Exprimă-ţi personalitatea, indiferent de circumstanţe.

SĂGETĂTOR: O zi în care ceea ce spui poate şi va avea un impact semnificativ în ceea ce priveşte felul în care eşti perceput de cei din jur. Eşti de acord sau nu, vorbele pe care tu le spui sunt asemeni gloanţelor; remarcate doar în momentul în care au lovit ţintă. Asumă-ţi rolul de conducător, atât în societate, cât şi la locul de muncă. Este posibil a-ţi schimba statutul social. Poate chiar printr-o căsătorie, în cazul domniţelor.

CAPRICORN: Nu încerca să îţi schimbi destinul mai rapid decât îţi poate permite viaţa pe care acum o trăieşti. Fii răbdător, mai ales că ştii cel mai bine cum să faci acest lucru. Probabil că este foarte greu să reuşeşti a face acest lucru, astăzi, însă pentru ţine “imposibilul” a devenit de mult “posibil”. Indicat este ca, într-o asemenea zi, să nu faci altceva decât să pui ţara la cale. Încă nu este momentul să acţionezi.

VĂRSĂTOR: Se complică dinamica relaţiilor tale. De asemenea, a împărţi ceva cu persoana iubită sau cu cei care îţi sunt asociaţi devine problematic – nici tu nu vei să ieşi în pierdere şi cu atât mai puţin cei cu care discuţi acest subiect. A-ţi calcula riscurile este esenţial, dar nici chiar aşa nu poţi fi sigur de reuşită. Acceptă sfatul persoanelor specializate în domeniul în care îţi doreşti a-ţi investi resursele.

PEŞTI: Deşi eşti criticat, deşi cuvintele îţi sunt întoarse pe toate părţile, deşi cu greu îţi sunt acceptate ideile şi eşti bănuit a avea gânduri ascunse, nu ezita, totuşi, a-ţi spune părerile tare şi răspicat. Mai ales dacă eşti pregătit pentru orice provocare, venită din partea oricui. În orice caz, este important să nu pierzi din vedere faptul că ai nevoie de aprobarea persoanei iubite pentru ceea ce intenţionezi a face. Şi numai dialogul este calea prin care poţi obţine acest avantaj.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
1075 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 16 km de oraşul Donduşeni şi la 252 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1075 de oameni. Prima atestare documentară a satului Horodişte datează din anul 1679.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.