11 january 2014, 10:05 Kaleidoscope views 9312
De pe Internet adunate. Cum arată o joacă de-a cîinele şi pisica
Photo: blogspot.com
11 january 2014, 10:05 Kaleidoscope views 9312

De pe Internet adunate. Cum arată o joacă de-a cîinele şi pisica

Chiar dacă de obicei cîinii şi pisicile nu sunt tocmai prieteni, un clip publicat recent pe YouTube demonstrează că, aşa cum se întîmplă cu toate regulile, există excepţii. În înregistrarea de de mai jos, se vede cum cei doi se joacă liniştiţi, fără a se răni unul pe celălalt.

Un filmuleţ în care un cîine şi o pisică se joacă le-a adus zîmbetul pe buze internauţilor în ultimele zile. Cei doi par a fi cei mai buni prieteni, chiar dacă, de obicei, animalele noastre de companie favorite nu se înţeleg chiar atît de bine.

Source: www.gandul.info

Keywords:

video , internet , animale , distractii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
2087 locuitori

Cernoleuca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Cernoleuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat pe pîrâul Cubolta, la o distanță de 15 km de orașul Dondușeni și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2087 de oameni. Prima atestare documentară a satului Cernoleuca datează din anul 1546.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.