11 june 2014, 14:37 Kaleidoscope views 8265
Un bărbat este plătit de NASA cu 18.000 de dolari ca să stea în pat toată ziua
Photo: stirileprotv.ro
11 june 2014, 14:37 Kaleidoscope views 8265

Un bărbat este plătit de NASA cu 18.000 de dolari ca să stea în pat toată ziua

NASA plateste un barbat cu 18.000 de dolari ca se stea in pat toata ziua, insa jobul nu este chiar de atat de atragator pe cat suna.

Andrew Iwanicki a stat deja 3 saptamani intins in pat si mai are in fata 7 saptamani in care trebuie sa faca acelasi lucru, relateaza Metro.

Agentia spatiala americana il testeaza, de fapt, pe parcursul a 70 de zile, cu scopul de a obtine mai multe informatii despre efectele produse de spatiu asupra sistemului osos si muscular.

La prima vedere, Andrew Iwanicki are jobul ideal, insa nu e chiar asa, daca va ganditi ca nu are voie sa coboare deloc din pat, nici macar pentru a merge la baie. "Pana la urma, am cerut o plosca", a scris el pe un site de socializare.

"E imposibil sa pastrezi cea mai mica urma de demnitate cand faci treaba mare in pozitie orizontala", a mai spus el.

Insa, trecand de aceste lucruri stanjenitoare, Iwanicki spune ca s-a acomodat in baza NASA din Texas unde se afla si chiar ii place, in unele momente. Nu are voie sa consume alcool, sa vada lumina zilei si, bineinteles, sa se plimbe, dar se poate uita toata ziua la televizor.

Source: stirileprotv.ro

Keywords:

NASA , test , cosmos , om

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
4823 locuitori

Brătuşeni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Brătuşeni şi Brătuşenii Noi. Satul Brătuşeni este aşezat în regiune de colină, situat la o distanță de 12 km de oraşul Edineţ şi la 190 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4823 de oameni. Satul Brătuşeni din ţinutul Hotin este atestat pentru prima dată într-un document din 1560, cînd Alexandru Lăpuşneanu dăruia satul lui Bratăş şi fraţilor săi, Ion şi Simca.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.