15 november 2014, 11:35 Kaleidoscope views 12920
Un pui de elefant este atacat de 14 lei (VIDEO)
Photo: youtube.com
15 november 2014, 11:35 Kaleidoscope views 12920

Un pui de elefant este atacat de 14 lei (VIDEO)

O luptă inegală şi totodată dramatică a avut loc în parcul Luangwa, din Zambia. Un pui de elefant a fost atacat de 14 lei, dar a reuşit totuşi să supravieţuiască.

Atacul leilor agresivi a fost filmat de jurnalistul Jesse Nash, profesorul Dan Christoffel, biologul Steve Baker şi o personalitate a televiziunii australiene, Nina Karnikowski.

"Sunt ghid de peste 30 de ani, dar niciodată nu am mai văzut aşa ceva", a scris pe internet ghidul care i-a însoţit pe aceştia în safari. "Puiul de elefant ar fi putut fi omorât în faţa noastră", s-a temut acesta.

Elefantul a scăpat după ce s-a refugiat în apă. Supranumit Hercule de către vizitatori, acesta s-a alăturat în cele din urmă turmei sale.

Source: www.romaniatv.net

Keywords:

atac , Africa , animale

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1439
Populația:
1012 locuitori

Ohrincea este un sat din cadrul oraşului Criuleni, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Criuleni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1012 locuitori. Satul Ohrincea a fost menționat documentar în anul 1439.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.